kees mol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kees mol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kees mol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de m.

  Ik heb de m.b.o. en h.b.o (parttime) inrichtings werk gedaan. Een turbulent tijd zowel wat de organisatie van de school betreft als de lesstof. Werkgevers hadden zo wel hun bezwaren tegen de linkse academie. Ik heb er wel een goeie tijd gehad en veel geleerd over mezelf. Ik zie nog geen bekenden in het lijstje staan maar misschien komt dat nog wel.

  sociale academie de horst, 1971

  Ik ben mee verhuisd van Steenwijk naar Heerhugowaard.

  Ik ben mee verhuisd van Steenwijk naar Heerhugowaard. In 1991 ben ik in Zwolle gaan werken omdat ik in Steenwijk wilde blijven wonen. Ik was maatschappelijk werker van Aak en Tjalk. Ik heb nog wel wat met dit centrum. Het was een mooi, nieuw complex en een hele verbetering na de Eese in Steenwijk.

  internaatschool klaas groen, 1990

  ik werkte als maatschappelijk werk op de Eese, heb daar een een indrukwekkende tijd gehad.

  ik werkte als maatschappelijk werk op de Eese, heb daar een een indrukwekkende tijd gehad. zou best wel wat meer contact willen hebben met oud leerlingen en collega's. Op het terrein van de Eese is nu een resort met vakantiehuisjes en een hotel accomodatie.

  Internaat De Eese, 1977

  ?