Ontdek PLUS

kees klomp

Kent 8 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van kees klomp en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    kees klomp heeft 3 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    mijn klasgenoten in 1959/1960 waren jan triest en leo mol en sjaak? ook herinering mij een meisje op de klasse foto haar voornaam was sjanie.

    mijn klasgenoten in 1959/1960 waren jan triest en leo mol en sjaak? ook herinering mij een meisje op de klasse foto haar voornaam was sjanie. het hoofd van de school de HR GROEN. ik ben de jongen 2 plaatsen boven HR groen , met afgewend gezicht naar mijn buurjongen...het lukt mij helaas niet om mij op deze klassefoto te registeren< bij schoolbank

    Bloemhofschool 'De Egelantier', 1954

    Avond school dieselmontage deel 1-1964 en deel2-1965 van de Hr Meulemans.

    Avond school dieselmontage deel 1-1964 en deel2-1965 van de Hr Meulemans

    nicolaas witsenschool, 1960

    Ik was op school vanaf 1960- 1963 voor machine bankwerker pracktijkleraar was toen de Hr spruit, ook gregen we les van de hr meulemans van de afd.

    Ik was op school vanaf 1960- 1963 voor machine bankwerker pracktijkleraar was toen de Hr spruit, ook gregen we les van de hr meulemans van de afd. Dieselmontage 2 e jaar van deze man heb ik veel wijsheid kunnen opsteken, ik ben hem nu nog altijd dankbaar voor ,ook de hr . Pieterse van vaktekenen ben ik nog niet vergeten de WC lucht was tot op 50 meter te ruiken in de boven etage. de uitspraak van de algebra leraar uit Friesland die het altijd had over de Martinitoren en letter M met 3 pootjes. het favoriete les uur was op zaterdagmorgen bij MR. roos Z.G.maatschappijleer en dan weekeind groeten KEES KLOMP

    nicolaas witsenschool, 1960