kees jongbloed

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kees jongbloed en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kees jongbloed heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb al een stukje geschreven over de "Da Costa" school.

  Ik heb al een stukje geschreven over de "Da Costa" school. Maar ook op de Mavo een prima tijd gehad, hoewel ik er maar 3 jaar op gezeten heb. De brugklas doorgebracht op het Farel in Amersfoort. Ik zag het berichtje van Peter Hellinga en inderdaad de werkweek naar Parijs staat me nog als de dag van gister voor de geest, wat hebben we een lol gehad. Peter, heb je je tand eigelijk ooit nog terug gevonden ?? Maar ook de "gewone" dagen op school waren leuk, zeker als je er nu op terug kijkt. Scheikunde van Friele, aardrijkskunde en engels van Wind, geschiedenis van Koperdraad, Duits van Bax, Bio vond ik niks, wiskunde van "Teun" (ten Seldam ?) en cremers ?? (kleine man met rooie baard ?), Nederlands van Boeve en Smit, natuurkunde weet ik niet meer zo, was dat ook niet Friele ? In 1977 zijn we verhuisd van Soest naar Voorhout (vlak bij Noordwijk en Katwijk), dus ik kom niet zo veel oud klasgenoten meer tegen. Toevallig liep ik Martin van Sommeren een paar jaar geleden nog tegen het lijf bij de KLM, ik werk bij KLM technische dienst. Natuurlijk kan ik me nog wel de nodige namen voor de geest halen (klassefoto is een aardige steun, ik heb 'm ook nog) bijv. Jan Berkhof (long tall Ernie), Hans Maassen, Jan van Heerikhuizen (Hikkie), Theo schimmel, Frits Slinge(r?)land, Eric Beukema, Peter Hellinga, Henk en Ton vd Neut, Tedman Jansen, Tom Jansen, Gerard Hengeveld, Ben Harmelink enz. enz. En van de dames natuurlijk, Jelly vd Hoek, Ella van de Kraats, Veronica Sakkers, Ati Valk, Lilian metz, Roos de Bree, Leonieke Schutrup, Tanja de Vries, Koos Hageman Annemiek?? van de Kooij, Carolien vd ? Kam, Ilse van laar, Marianne Molenaar, Diana Mulder enz. enz. Misschien wordt het wel weer eens tijd voor een reunie van de 1976 lichting ?? Hebben we er in 1986 ook niet een gehad ?? Dat is al weer een tijdje terug in ieder geval. Ik zal stiekum mijn e-adres ook hier even neer zetten kjongblo puntje 1 at hccnet puntje nederland, een berichtje is altijd leuk tenslotte.

  Christelijke (M)ULO / MAVO, 1973

  Hartstikke grappige site, bij mij op het werk hadden ze het er over, ben meteen gaan kijken.

  Hartstikke grappige site, bij mij op het werk hadden ze het er over, ben meteen gaan kijken. Ik zag meteen een paar namen die weer oude en geliefde herinneringen opriepen. Ik ben al ruim 25 jaar weg uit Soest, maar als ik er weer even ben, ga ik altijd weer even terug naar de "oude" school locaties. Helaas zijn zowel de "Da Costa" school als de "Chr. Mulo/Mavo" als gebouw niet bewaard gebleven, gelukkig de herinneringen wel. Volgens mij had de lichting 1972 van de "Da Costa" school zich, tijdens het "eindfeest" min of meer voorgenomen om ooit nog eens bij elkaar te komen, wellicht is 35 jaar (2007) na dato een mooi tijdstip. Als ik me niet vergis zou Tanja de Vries een adressenlijst bij houden van de klasgenoten, die zal wellicht niet meer up to date zijn, maar het internet is een prachtig medium, om de lijst misschien toch weer compleet te krijgen. Laat maar weten hoe of wat, mijn e-adres is kjongblo puntje 1 at hccnet puntje nederland Ik heb nog een klassefoto van de 5e klas (volgens mij), ik moet 'm nog even opsnorren, maar dan zet ik 'm op het net. Meneer de Ruiter zei ooit eens : je (lagere) schooltijd is de mooiste tijd van je leven. Hij heeft (bijna) gelijk gekregen. Ik denk er met liefde aan terug

  Da Costa, 1966

  ?