Kees Gielen

Kent 26 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Boxtel

  Bekijk het volledige profiel van Kees Gielen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Kees Gielen heeft 5 klassenfoto's en kent 26 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In 1966 werd ik benoemd als leraar Nederlands, Duits en Engels voor alle klassen van "De Schilderschool" Tot 1998 heb ik er met plezier gewerkt.

  In 1966 werd ik benoemd als leraar Nederlands, Duits en Engels voor alle klassen van "De Schilderschool" Tot 1998 heb ik er met plezier gewerkt.Sint Lucas was beroemd om zijn buitenschoolse activiteiten, zoals in de beginjaren voetballen, met de fanfare muziek maken en de feesten vooral in de tuin leverden prachtige herinneringen op.

  2004, Kees Gielen

  Aan de acht jaar, dat ik op deze school onderwijzer was, bewaar ik de beste herinneringen,vooral de eerste twee jaren in de eerste klas.

  Aan de acht jaar, dat ik op deze school onderwijzer was, bewaar ik de beste herinneringen,vooral de eerste twee jaren in de eerste klas.Later in de tweede en derde klas kreeg ik de kinderen uit die jaren weer onder mijn hoede. Als beginnend onderwijzer vond ik op de Sint Vincentiusschool alles van wat een Lagere School moet zijn. Lieve, goedgeaarde kinderen, belangstellende ouders, een vrije, ongedwongen sfeer, prettige collega's met Broeder Walther als wijze mentor en een ouderwets, gezellig schoolgebouw, waar de lokalen in een carré om de speelplaats stonden.

  2004, Kees Gielen
  ?