Kees Emmelot

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Emmelot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Emmelot heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mooiste tijd van mijn leven met nieuwe vriendschappen en een abundant studentenleven.

  De mooiste tijd van mijn leven met nieuwe vriendschappen en een abundant studentenleven. Je kon het zo gek niet bedenken of je deed gewoon wat er in je opkwam zoals biljarten, paardrijden, vakantietrips ipv college of prakticum. Daarnaast moest er toch ook gestudeerd worden wat redelijk gemakkelijk verliep. Laatste 2 jaar als coassistent in Zwolle in een geweldig leuk ziekenhuis gewerkt waar ik mijn huidige echtgenote 'tegenkwam'. Toen in mil. dienst wat eigenlijk ook wel best aardig was.

  RU Groningen - Faculteit de..., 1974

  Heb een geweldige jeugd gehad op de Piekschool met oneindige vriendschappen.

  Heb een geweldige jeugd gehad op de Piekschool met oneindige vriendschappen. Veel herinneringen staan mij nog helder voor ogen. Op het schoolplein eindeloos voetballen met een tennisbal. Van de onderwijzers zijn mij vooral de toppers Rondhout en Van Ingen (kwam op de scooter) bijgebleven. De Vries van de 4e klas was een nachtmerrie, wat een dominante brombeer. Herinner me nog steeds bijna wekelijks 4 kantjes strafwerk voor te hard niezen. De vriendengroep wisselde wel van samenstelling door de jaren heen: Veel struinen door weiland en bos met Peter Ruyzendaal, Gert Onne vd KLashorst. Met Joop Leeuwis bezocht ik verscheidene malen Ouwehand door een gat in het hek aan de achterzijde. Jan v Dongen kwam 1-2 jaar lang altijd tussen de middag bij ons thuis eten. Peter Morren was de sparring partner met aardrijkskunde. Voetballen met Paul Lijfering en Jan van Gils. Interesse in 'de meiden' begon ook al bijtijds: Evelyn, Ellen, Sacha (toen al mooi), 2 Sylvia's. Met een aantal jongens hebben we zelfs daarom handwerklessen gevolgd bij Mw. Ruyzendaal.

  H J Piekschool, 1961

  ?