Kees (Cor) Blauwhof

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees (Cor) Blauwhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Kees (Cor) Blauwhof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hele leuke en leerzame jaren op deze school gehad samen met Cees de Regt, Peter Elzenaar, Henk Kool, Martin Oort, Paul Buitendijk, Peter Nieuwenhuijse en nog veel meer.

  Hele leuke en leerzame jaren op deze school gehad samen met Cees de Regt, Peter Elzenaar, Henk Kool, Martin Oort, Paul Buitendijk, Peter Nieuwenhuijse en nog veel meer. Onze vaste docent was dhr. Vaneman, een hele goede leraar, veel van geleerd, vooral ondersteboven borgdraadje maken. Plaatwerken met meneer van Gils en Piet Valkema (die kom ik nog wel eens tegen in Bennebroek). Jelle Stellingwerf, de direkteur en dhr. Faijdherbe, de adjunct, die kon je goed hebben. Kortom, mooie tijd gehad. Ik werk nog steeds bij de KLM op Centrum.

  2006, Kees (Cor) Blauwhof

  Ik heb hier de 5e en de 6e klas doorlopen en een mooie tijd gehad.

  Ik heb hier de 5e en de 6e klas doorlopen en een mooie tijd gehad. We hadden een broeder als leraar (helaas weet ik zijn naam niet meer), die heel mooi viool kon spelen. Broeder Magnus was het hoofd van de school, dat weet ik nog wel.

  2003, Kees (Cor) Blauwhof

  Als kleine jongen begonnen in de Warmondstraat tegenover de "oude" kerk, later naar de Poeldijkstraat naar de nieuwe school.

  Als kleine jongen begonnen in de Warmondstraat tegenover de "oude" kerk, later naar de Poeldijkstraat naar de nieuwe school. Juffrouw Weideveld uit de Legmeerstraat kan ik mij nog herinneren, evenals meester Knuvers, toendertijd het hoofd van de school. Ik herinner mij Loes Sander, een vriendin van mijn zuster Gon, zij is later, naar ik meen, verpleegkundige geworden, evenals Herman Keijer, hij woonde bij mij in de straat, nog goed evenals Paul(tje) Raijmakers uit de Haarlemmermeerstraat Tevens de 3 gebroeders Muis uit de Stolwijkstraat. Ook het grote gezin van v.d. Schot van de Aalsmeerweg, van de melkboer, Hans kom ik nog veel tegen bij de KLM. In de 5e klas problemen gekregen met, naar ik meen, meester Friebel. Ik ben toen naar de St Augustinus school gegaan en mijn 2 zusjes, Gon en Els, naar de St Monicaschool.

  2003, Kees (Cor) Blauwhof
  ?