Kees Ammerlaan

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Ammerlaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Kees Ammerlaan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond dit vooral een prima opleiding vanwege het hoge niveau en omdat het een combinatie was van theorie en praktijk.

  Ik vond dit vooral een prima opleiding vanwege het hoge niveau en omdat het een combinatie was van theorie en praktijk. Drie weken werken en bovendien 30 uur per week studeren, een week intern met 60-70 studie=-uren waarin we discussiëerden, probeerden nieuwe gezichtspunten te verwerven en kontakten te leggen. Verder werden regelmatig zowel binnenlandse als buitenlandse deskundigen uitgenodigd om te discussiëren over hun visie op de maatschappij, op ondernemen en op financiëring van ondernemingen. Soms haalden we ook wel eens een woensdagnacht door (vanaf 22.00 uur waren we vrij tot 6.30u 's-morgens) tot een uur of vier de volgende ochtend. Dit meestal als er iets te vieren was. Plaats van het feest was soms in Huis 't Velde, maar meestal in een kroeg of bij mensen thuis, in Zutphen. Ik dronk toen zelf nog geen alcohol, maar van een halve nacht appelsap kun je ook goed ziek worden :-)

  Kaderschool Cebeco Handelsraad, 1971

  Ik studeerde toen economie.

  Ik studeerde toen economie. Colleges in een dependance in de avonduren, drie jaar lang. Bijna 4000 uur studie. Overdag werken in mijn eigen bedrijf. Zwaar - dag en nacht met werken of studeren bezig - maar erg interessant. Vervolgens ook nog afstuderen tussendoor en het geld verdienen om de studie te betalen. Ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Veel plezier van gehad.

  Erasmus Universiteit Rotterdam, 1980

  Ik heb de driejarige opleiding in twee jaar gedaan.

  Ik heb de driejarige opleiding in twee jaar gedaan. Enkele klasgenoten heb ik later nog enkele keren tijdens mijn werk ontmoet. Een van hen - Rien Roodenburg - heb ik diverse keren in Indonesië ontmoet. Verder kwam ik Bram Voogt, min of meer regelmatig tegen.

  middelbare tuinbouwschool, 1968

  ?