Bekijk het volledige profiel van kea nocera en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

kea nocera heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb alleen maar de eerste klas...

Heb alleen maar de eerste klas intern gedaan, daarna kwam de rest van de familie terug uit Perzie en ben ik extern verder gegaan. Wat een heimwee, als de wekelijks brief er niet op tijd kwam!! Ik herinner me Iem nog heel goed; streng, maar tòch gaf ze je een veilig gevoel. Ik herinner me ook nog het stiekeme roken (ik ben er pas sinds 6 jaar weer vanaf!), paardrijden, tenissen, softball, de klassen met uitzicht op de bomen. Jammer dat ik zo slecht in namen herinneren ben, want anders had ik nog veel meer te vertellen.

2006, kea nocera

Heb héél goede herinneringen a...

Heb héél goede herinneringen aan deze tijd. Ik zat ook het eerste jaar op het internaat. Ik ben hééél slecht in namen herinneren, maar er schieten me Maria Bos, Jolanda Faassen, Franka, een tweeling (waarvan de broer bij een mototongeluk verongelukt is) en de hele ''bende'' die er bij hoorde met fuifen dicht bij de 'kippen'(?) Ik had een hekel aan de franse lerares (asseyez vous), maar ik moet toegeven dat ik aan haar manier van lesgeven nu nòg, in frankrijk, uit de voeten kom!

2006, kea nocera
?