Bekijk het volledige profiel van Katja van Luit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Katja van Luit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Dat was een leuke tijd. Vooral...

Dat was een leuke tijd. Vooral in het oude gebouw naast het Rietveld. Heerlijk persoonlijk en kleinschalig. Aan de Wibautstraat werd het daarna zo massaal. Als een stel post-pubers hebben mijn vriendin Daphne en ik daar vier jaar door de gangen gerend en idioot gedaan. En nog steeds willen we niet volwassen worden. Dat is maar saai! Inmiddels ben ik een ervaren juf. Zo gaan die dingen.

2010, Katja van Luit

Hier ben ik na de HAVO (diplom...

Hier ben ik na de HAVO (diplomaloos) terecht gekomen. Op deze school heb ik, na een 'hippieperiode', mezelf helemaal gevonden. Al raakte ik mezelf daarna weer een paar jaar kwijt door een relatie, maar goed. De Katja die ik daar heb gevonden heb ik na die relatie vliegensvlug laten terugkomen. En ik ben al weer heel lang een happy hippie! Op deze opleiding was ik gek op vakken als drama, BEVO en zingen. Ik kon er al mijn creativiteit in kwijt. Super! Dat we bij huishoudkunde leerden hoe zo'n swifferding (om de vloer te vegen) werkt vond ik echter het toppunt van simpelheid. Ik hoop dat ze dit niet meer krijgen op het SPW!

2010, Katja van Luit

Tja, niet de beste tijd van mi...

Tja, niet de beste tijd van mijn leven. In die tijd ben ik teveel op zoek geweest naar een beste vriendin, die ik overigens niet heb gevonden. En nu ben ik op een leeftijd dat ik denk dat 'hartsvriendinnen' een overtrokken bedoening is. Naar mijn mening zijn je beste vrienden op één hand te tellen, en je kan meer 'hartsvriendinnen' hebben, om even bij die term te blijven. Verder heb ik van 4 HAVO een knipperbolrelatie overgehouden van zes jaar. Was al evenmin een beste tijd, maar shit happens. Verder ging het leren niet zo goed, wat mijns inziens te maken had met rijping. En al zat ik het liefst vooraan in de klas, het hielp niet. In mijn beleving heb ik ook vaak domme vragen gesteld, afgaande op de geluiden uit de klas die mijn vragen opwekten. Pubers zijn genadeloos. Maar nu weet ik: domme vragen bestaan niet. Nee, echt geweldig was de tijd op het Spinoza niet voor mij. Maar ik heb geen trauma'a, hoor ;-)

2010, Katja van Luit
?