Katja van Ingen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Katja van Ingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Katja van Ingen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat ook op deze kleuterschool, ik heb er weinig herinneringen aan, de zandbak achter de school weet ik nog wel.

  Ik zat ook op deze kleuterschool, ik heb er weinig herinneringen aan, de zandbak achter de school weet ik nog wel. Dat komt natuurlijk omdat wij toen ik 5 was gingen verhuizen naar de Keverdijk, daarvoor woonde ik Kloosterstraat 3 en heb leren fietsen daar waar Jan des Bouvrie nu zit.

  A.W. van Dalenkleuterschool, 1963

  Favoriete herrinering Meneer Nauta en Juf Simons (ik heb zelfs de liedjes die zij ons leerde nog in een schrift staan).

  Favoriete herrinering Meneer Nauta en Juf Simons (ik heb zelfs de liedjes die zij ons leerde nog in een schrift staan). Meneer Nauta was gewoon mijn favoriet, op zijn bruiloft zijn we geweest en afscheid van hem genomen toen hij ging emigreren. Verschrikkelijk vond ik trouwens handwerken, ik kon er ook niets van. Verder heb ik nog meegedaan aan een musical "de tijdmachine van professor Knap" alwaar ik holbewoonster mocht spelen, gekleed in een jute zak (erg charmant). Ook leuke herinneringen aan de weekafsluiting in de aula. Minder waren de christelijke liedjes die je ieder weekend uit je hoofd moest leren om dan maandags op te zeggen (als je aan de beurt kwam).

  DE MEERPAAL, 1965

  Veel herinneringen aan Ria Harkema, Sandra Witteveen.

  Veel herinneringen aan Ria Harkema, Sandra Witteveen. En natuurlijk van Lida Dekker, Henk Harkema, Brenda Visser en de leraren Wiskunde dhr. Schram en dhr. van Noort, dhr. Wouters van Nederlands. En niet te vergeten dhr. van Aken (concierge). Vreselijk vond ik Arthur ..., leraar Aardrijkskunde en dhr. van Leeuwen dacht ik van muziek (we zaten nog niet eens en er waren er al een paar uit de klas gestuurd). Bang was ik voor dhr. Boerlijst, hij gooide namelijk met krijtjes en bordwissers naar je hoofd.

  Ministerpark Mavo, 1972

  ?