katja springintveld-stolwijk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van katja springintveld-stolwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  katja springintveld-stolwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op het OC aan de kamperveste, het laatste half jaartje aan de dieselbaan (geen hol aan, kamperveste was het veel gezelliger!!!) Ik heb eerst HAVO gedaan, daarna Atheneum (bij beiden een jaartje blijven hangen)Adri en mevrouw van Soest .

  ik zat op het OC aan de kamperveste, het laatste half jaartje aan de dieselbaan (geen hol aan, kamperveste was het veel gezelliger!!!) Ik heb eerst HAVO gedaan, daarna Atheneum (bij beiden een jaartje blijven hangen)Adri en mevrouw van Soest ..de beste concierge, een aantal docenten/mentoren (niet in chronologische volgorde): de Vries, van Oosten, Allard, Daalmeijer, zonneberg, Mitchel, Jansen, Schalkx en ga zo maar door. Sommigen zullen me voornamelijk nog kennen van mijn motertje. het lijkt me leuk om weer eens in contact te komen met "oude" klasgenoten...

  Oosterlicht College PC SGM V, 1990

  ik weet nog dat ik les heb gehad van ALbert, meneer de Graaf (met zijn nivea in zijn baard, veel verder terug kan ik me niet eens meer herinneren.

  ik weet nog dat ik les heb gehad van ALbert, meneer de Graaf (met zijn nivea in zijn baard, veel verder terug kan ik me niet eens meer herinneren. Ik weet alleen dat ik een heel erg leuke tijd heb gehad daar en dat ik het erg jammer vond/vind dat deze school weg moest. enkele klasgenoten die ik me nog herinner zijn, Dave,Bas, Jan Willem, Bart, Simone,Chantal,Judith,Stuart,Jose, Harvey. Dit zijn een aantal namen die me zo te binnen schieten.

  de wegwijzer, 1981

  ?