Bekijk het volledige profiel van Katja Huurman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

Katja Huurman heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na een niet afgeronde mavo moe...

Na een niet afgeronde mavo moet je toch wat, dus dan maar het KMBO. Deze twee jaar kon ik nog net opbrengen, want veel zin in school had ik toen niet meer. Deze jaren trok ik veel op met Ilonka, Renate en Marja. Ook op deze school heb ik toch weer veel lol gehad. Met name tijdens ons uitstapje naar Londen. Donny lag bij ons op de kamer en hij was natuurlijk de enige jongen die met drie meiden op een kamer sliep, wat een feest!

2005, Katja Huurman

O jee, wat een tijd is dit gew...

O jee, wat een tijd is dit geweest. Ik geloof dat ik weinig lessen meegekregen heb. Vandaar waarschijnlijk ook dat ik in de 2e en 3e ben blijven zitten. Het was ook zo gezellig met mijn schoolgenootjes. In mijn brugtijd was dat nog met Dirk Jan, Peter, Christiaan, Jaella, Marja, Mirjam, Hilde, Tineke en niet te vergeten Benjamin. Dit was degene waarmee ik standaard spijbelde bij volgens mij Duits. Ook buiten schooltijd trok ik veel met hem en Wouter op. Als ik aan deze tijd denk gaan er zoveel gezichten door mijn hoofd. Eens kijken of ik ze allemaal kan benoemen. We beginnen met Laurens natuurlijk (dit was even mijn grote liefde), Willemijn, Robbert, Wouter 2x, Margareth mijn grote nicht, Trudy... Over de andere namen moet ik nog even nadenken. Op deze school heb ik het zeker het meest naar mijn zin gehad. Dit lag denk ik niet aan de school en zeker niet aan de leraren, maar meer aan de mensen die erop zaten en "De Tapperij" natuurlijk. Alle verhalen die mij nu te binnen schieten hou ik toch maar voor me.

2005, Katja Huurman

Het waren leuke tijden op de K...

Het waren leuke tijden op de KWS. Ik kan me nog redelijk wat klasgenootjes herinneren Maja, Tineke, Marjolein, Marianne, Annemieke, Ilan, Willem Anton, Kees, Matthijs, Gijs enz. Toch raar dat je jaren bij elkaar in de klas zit, veel met elkaar optrekt, maar vervolgens elkaar toch uit het oog verliest. Ik heb alleen Gijs eigenlijk jaren later nog gezien bij een bedrijf waar wij toen samen werkten. Ben erg benieuwd wat er met iedereen gebeurd is....

2005, Katja Huurman
?