Katja Cazemier

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Katja Cazemier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Katja Cazemier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo allemaal, Ik lees veel bekende namen zoals Danny Vijsma, Peter Pattinama, Roelof Palmers,Willem Evers en Evert Felix etc etc zaten allemaal bij mij in de klas.

  Hallo allemaal, Ik lees veel bekende namen zoals Danny Vijsma, Peter Pattinama, Roelof Palmers,Willem Evers en Evert Felix etc etc zaten allemaal bij mij in de klas. Ik ging in die tijd veel om met Petra Freie, Lydia Dias, Jannie Udding ,maar ook Simone Pannekoek en Anja Joling. Ik heb veel lol gehad in die tijd maar we hadden ook een leuke klas!Leuk om het weer terug te lezen, als komt weer een beetje terug. Want er zijn zoveel verhalen nog, zoals die nederlandse Leraar vd Woude die door o.a. onze klas volgens mij overspannen thuis heeft gezeten. Hij kon de klas absoluut niet aan. En ik bedenk mij opeens dhr Giele biologieleraar die absoluut niet geliefd was (of was nou de HAVO). Iedereen die effe wil chatten; mijn emailadres katja 76 hotm com

  Dag Hammarskjold Mavo, 1979

  ?