Bekijk het volledige profiel van Katja Bremer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Katja Bremer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Weet er niet veel meer van. De...

Weet er niet veel meer van. De juf heette juffrouw Immerseel, dat weet ik nog. Ik zie ook het schoolplein nog voor me omdat we er tegenover woonden.Er zat een meisje in de klas die alles weggaf om vriendinnetje met je te mogen zijn, verder weet ik niet veel verhalen te vertellen.Heb het wel naar mijn zin gehad.

2013, Katja Bremer

Heb de PA in Beverwijk met vee...

Heb de PA in Beverwijk met veel plezier gevolgd. Het was een leuke opleiding met leuke stages op lagere scholen en een half jaartje op een kleuterschool. Enkele namen uit mijn klas waren: Tjeerd Hek, Ria Kruidenberg, Gert-Jan Bremer, Frank Sprinkhuizen, Henk Schweitzer, Ruud Thierry, Tiny Fisscher, Marjan van Domburg. In de tweede en derde klas zaten we weer met anderen in de groep. We zijn in de eerste klas naar Terschelling geweest en in de derde naar Texel. Leuke stages gehad in Castricum op de Hoeksteen en in Velsen-Noord op de St.Jozefschool. Leuke musical gemaakt met studenten uit verschillende klassen. Enkele leraren: Hildelien Knijpstra, Marjan Uylings, Jos van Amsterdam, Simon Strik,

2013, Katja Bremer

Leuke twee jaren gehad op deze...

Leuke twee jaren gehad op deze HAVO. Ging veel om met Ingrid Stam, Wieteke Tolenaars, Evelien Tanger, Wilco Ouwehand, Gert van de Pijl, Aalt Bruinekool. In de pauzes vermaakten we ons met tafeltenniswedstrijden. In de vijfde gingen we naar Parijs en hebben gelogeerd in een verschrikkelijk oud hotelletje waar we op de kamers feest hebben gevierd. Ben niet doorgegaan naar de PA maar ging verder op de PA in Beverwijk.

2013, Katja Bremer
?