Katinka Celie

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Katinka Celie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Katinka Celie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  2e grds lerarenopleiding Textiele werkvormen/bve.

  2e grds lerarenopleiding Textiele werkvormen/bve

  2003, Katinka Celie

  Mijn 1e schooldag herinner ik mij nog goed: Ik was ongevraagd pauze gaan houden op het schoolplein en juf Gonnie dacht dat ik was weggelopen.

  Mijn 1e schooldag herinner ik mij nog goed: Ik was ongevraagd pauze gaan houden op het schoolplein en juf Gonnie dacht dat ik was weggelopen. Ik werd aan mijn arm naar binnen gesleurd. Ik mocht mijn werk afmaken of in de hoek gaan staan. Ik koos voor het laatste en heb haar de huid vol gescholden.

  2003, Katinka Celie

  Hoe gaat het nu met o.

  Hoe gaat het nu met o.a. Wanda Verdegaal, Ronald van den Dungen, Evert Pronk, Wendy Aleven en Natasja Tesselaar? Herinneringen: uitspraken zoals "niet janken" van mevr. Van Loon, De van der Bilt lucht van De Ruyter, het doordringende -je weet het wel- blik van Zindler (later Veldman), taartendag bij Koot, textiele werkvormen (mevr. Ris), godsdienstles in de Kapel (Blankendaal? en De weldt?) de schoolkrant, schooltoneel. Mijn eerste biertje op het schoolfeest verdween in de plantenbak. Spijbelen met sportdag. 2x zeilkamp.

  2003, Katinka Celie
  ?