Katinka Aalders

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Katinka Aalders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Katinka Aalders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kamp in Eibergen.

  Kamp in Eibergen. Geweldig leuke carnavalsfeesten, verkleed als baby, samen met Miriam (Raben), hoofdprijs een winterwortel. Het liedje "en op het isala college, daar moet je zijn daar moet je wezen" speelt nog vaak door mijn hoofd. Woon nu aan de andere kant van het land en hier hebben ze een Isala theater (is de wereld toch klein)

  Isala college, 1973

  Vreselijke conrector (ben zijn naam vergeten); had het altijd over zijn schoeverspoesjes.

  Vreselijke conrector (ben zijn naam vergeten); had het altijd over zijn schoeverspoesjes. Wat ook erg was, was dat de jongens van de HEAO in de hal zaten, om meiden uit te nodigen voor hun schoolfeest. Eerst moest je voorbij lopen, dan werd het "vlees" gekeurd, en was je goedgekeurd dan werd je uitgenodigd. Typles vond ik altijd leuk, op rock 'n roll muziekje aanslagen oefenen. Steno was ook leuk. Van secretariaats praktijk kregen we de slappe lach. Veel gelachen met vriendinnen uit Winterswijk (o.a. Hennie)

  Instituut Schoevers, 1979

  Eerste klas bij zuster Virginie (in het Klooster.

  Eerste klas bij zuster Virginie (in het Klooster. 3e, 4e en 5e klas bij Juffrouw Scholten, vonden we de 2e keer nog leuk, maar de 3e keer toch minder.

  Mariaschool, 1967

  ?