Bekijk het volledige profiel van Kathleen Osseweijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Kathleen Osseweijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Dagelijks van Capelle naar Den...

Dagelijks van Capelle naar Den Haag gereisd. In het eerste jaar met de James Bond lelijke eend van Maarten Sierhuis. Later heb ik ook nog met Oscar Dubbeldam en Marcel .. samen gereden. In het eerste jaar zat ik in de beruchte klas 1F waar 10 meiden in zaten voor die tijd best wel veel op de HTS. De leukste leraar was Hamstra daar hadden we veel lol mee. Andere namen uit die tijd zijn Jolanda Bakker, James Nanlohy, Jacqueline Nat, Lia .., Harm Hummel.

2003, Kathleen Osseweijer

Allereerst de MAVO gedaan en d...

Allereerst de MAVO gedaan en daarna 2 jaar HAVO. Vanuit Ouderkerk kwam ik elke dag met de pont naar Capelle. Het leukste was het toen het ijzelde en Dhr. van Ginkel dacht dat het niet glad was maar nog geen 10 meter op de fiets zat en toen onderuit ging. Daarop zijn we teruggegaan en hebben we in het plaatselijke cafe gezeten. Dhr. van Ginkel ging alsnog met de auto. Leraren die ik mij kan herinneren zijn Koster, de Lange, Emons, Couwenberg, Piek, Specht, Verhoef, Bakema, Bouma, van Trigt, de Bruijn. Ook ik ben, net als Martien, 2x naar Stoos geweest om te skien. Een geweldige tijd. In een natuurvriendenhuis waar 15 meiden op de kleinste kamer sliepen. Namen die ik nog weet zijn Sylvia Damme, Naatje Patinama.

2003, Kathleen Osseweijer

Leuk om op deze site ook een n...

Leuk om op deze site ook een naam tegen te komen die ik mij zeker van die tijd kan herinneren. Bauke Hoekstra. Toen ik in de zesde zat mocht ik regelmatig bij Bauke tussen de middag eten. Ik ben begonnen bij juffrouw Ouderkerk en later bij meester van der Waal. Ik zie ook de namen van de groepen (klassen) weer voorbij komen. Zoals de Robben, Kangoeroes, Eekhoorns. poema's etc. Namen die verder kan herinneren zijn Isabelle Veraart, Els Visser, Anita de Keijzer, Yvonnen Buijs, Annemiek van Minnen.

2003, Kathleen Osseweijer
?