kathleen denhartog

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kathleen denhartog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kathleen denhartog heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de opleiding ap/pb mbo en hbo.

  Ik zat op de opleiding ap/pb mbo en hbo. Medestudenten waren Corrie Wasmus, Annemiek,Inge Spall, Daan Piepeling, Joke Ruberg.

  InHolland afd. SOSA, 1988

  Hier maar heel kort op gezeten, ik geloof van 73-74, de brugklas gedaan.

  Hier maar heel kort op gezeten, ik geloof van 73-74, de brugklas gedaan. Ik herinner mij Jose van Loon, toen een vriendin van mij en meisje dat van Den Haag naar den Helder was verhuist waar ik ook veel mee omging. Het was een mooie gebouw, een klaver met een prachtige gemeenschappelijke ruimte. Wel heel erg groot als je net naar de middelbare school gaat. De muzieklessen waren erg leuk.

  JOCO (Johannes College), 1966

  Ik heb maar weinig herinneringen aan deze school, heb er een jaar op gezeten (72-72 geloof ik) Toen ben ik jaar het JOCO gegaan.

  Ik heb maar weinig herinneringen aan deze school, heb er een jaar op gezeten (72-72 geloof ik) Toen ben ik jaar het JOCO gegaan. Ik herinner mij de leraar Engels, hij was helemaal gek van de Beatles. Leuke vent (met baard).

  LEAO De Wissel, 1966

  ?