Bekijk het volledige profiel van Kathinka Vaes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Kathinka Vaes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Toen ik op school kwam zaten w...

Toen ik op school kwam zaten we nog op de Laan van Meerdervoort en was de 2e Sweelinckstraat een dependance. Ik deed de KV/JV. We gingen vaak in het restaurant aan de Groot Hertoginnelaan een tosti eten. We hadden een groep van 6 meiden. Marga, Jet, Ria en Anja weet ik nog maar ik ben een naam kwijt. Verder was er een meisje dat "Dot" genoemd werd maar Brigitte heette. Ook zat er een meisje in de klas die ouder was en samenwoonde, Tanja.

2003, Kathinka Vaes

In de 6e hadden we meester Wes...

In de 6e hadden we meester Westra. Volgens mij trouwde hij in dat jaar en verhuisde vervolgens naar Oosterhout. Verder hadden, volgens mijn poezie-album juffrouw M. v.d. IJssel in de 5e klas. Mijn beste vriendin was Jolanda Del Prado. Verder was Monica (?) een vriendinnetje, Claudine Brasser, Mandy (?), Jacqueline van Duin, Diana Westdijk, Annemarieke Sparnaaij, Sylvia(?). Verder ken ik nog Els Schruer, Marlies Potters, Lydia van Lankeren, Rosemarie Kophoff. Namen als Marja, Carla, Anita Riswick, Jacqueline Hendriks, Marie-José Baars. Veel namen komen uit mijn poezie-album.

2003, Kathinka Vaes

Leerlingen sprongen uit het ra...

Leerlingen sprongen uit het raam en kwamen weer de klas in via de hoofdingang bij onze Engelse leraar, dhr de Werk. Deze man liet ons in rijen de klas ingaan en zo werd hij teruggepakt. Totale chaos. Bij de toiletten was dan een waterballet.

2003, Kathinka Vaes
?