Bekijk het volledige profiel van Kathalijne Beemer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Kathalijne Beemer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb hele goede herinneringe...

Ik heb hele goede herinneringen aan mijn Havo-Mbo periode. Vooral aan de ongeloofelijke gezelligheid met Esther Hofstede uit Surhuisterveen........(waaaaar ben je???) En o ja, weet iemand ook hoe het met Patrick de la Mar vergaan is?

2003, Kathalijne Beemer

Leisure Management School Leu...

Leisure Management School Leuke studietijd gehad in Leeuwarden. Veel mensen leren kennen en daar met name 2 vriendinnen 'voor het leven' aan over gehouden: Marianne Huurman en Corine Solleveld........ De uitstapjes in het 2e jaar naar Frankrijk (hmhm, veldonderzoek) met de trein en natuurlijk Sexbierum en het stagejaar zijn bijgebleven. Verder heel relaxed de opleiding doorgelopen, het was echt een vrije tijds opleiding!

2003, Kathalijne Beemer

Vanuit 1G, naar 2G en 3G met e...

Vanuit 1G, naar 2G en 3G met een gezellige klas. Wel altijd 'concurrentie' van de parallelklas (H, geloof ik), maar een goede sfeer was er altijd! Ik kan me nog veel docenten herinneren, ben benieuwd wat er van iedereen geworden is (zo even snel: Marianne Slingerland, Sigrid Vegter, Remko Luiken, Manuel Sopacua, Eric van der Made, Johan Hutting, Esther Metting, etc etc) ook van de docenten..... Ook erg leuk! Mijn schoonzusje heeft (hoe is het mogelijk..) ook op de SSG gezeten. Toevallig staat zij op de enige foto van school die tot nu gelinkt staat op de site.

2003, Kathalijne Beemer
?