Bekijk het volledige profiel van Kasper Stolk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

Kasper Stolk heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Heel fijne opleiding vol met m...

Heel fijne opleiding vol met militante marxisten in hun nadagen. Veel gelezen & geleerd, wat niet zo gebruikelijk was...... Beste herinneringen aan docent Bart Cuperus. Heb er later gastlessen gegegeven.

2010, Kasper Stolk

Afwisselend een leuke en een v...

Afwisselend een leuke en een vreselijke school.(Veel heimwee naar de chr. school aan de Onderdijk.) Leuk bij mevrouw Van Stee, juf Schouten en meester Van Bleek. Dan vlogen de cijfers ook omhoog. Geweldige mensen. Vreselijk bij directeur Buddingh', ook nog onze overbuurman an de Graaf Willemlaan, met sadistische nijgingen (aan oorlellen trekken tot ze inscheurden en vernederen voor de klas). Dan kelderden de cijfers & de eigenwaarde. Sinds de gymlessen van mevrouw Kors nooit meer eenn gymzaal betreden. Ontmoette er in de combinatieklas 5 & 6 mijn boezemvriend tot op de dag van vandaag, Henk van de Woude.

2010, Kasper Stolk

Heb er bij twee jaar opgezeten...

Heb er bij twee jaar opgezeten. Nog wel twee jaar eerder op de kleuterschool. We woonden in het Laantje. Ik zat in de klas bij juffrouw Bakker met haar wit katoenen zomerjurk. Ze vertelde over de barmhartige Samaritaan en ik projecteerde het verhaal in mijn eigen omgeving: de pontenstoep. En dan de onvergetelijke meester van Veelen. Mijn vader liet een huis bouwen aan de Graaf Willemlaan en toen zijn we verhuisd. Vreselijk, weg uit het vrije land, de werf (de scheepssloperij), het tuindersland, de Sophiapolder, de vriendjes uit de buurt en meester van Veelen. Daar voor in de plaats een nieuwbouwwijk met percelen, coniferen en trottoirs. Vervolgens op de Margrietschool ook nog worden teruggezet van klas 2 naar 1.

2010, Kasper Stolk
?