Karine Willems

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karine Willems en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karine Willems heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat met Monique Begina, Shahaira Anastacia, Rolayne Clifton, Rubia Refos, en vele anderen.

  Ik zat met Monique Begina, Shahaira Anastacia, Rolayne Clifton, Rubia Refos, en vele anderen. Goslinga Mavo was echt een soort modeshow-school. Vooral tijdens de pauze-uren leverde bijna iedereen comentaar op wat de anderen aan had. Ook herinner ik me de heer Franklin die een echte soort playteacher van de school was. Tijdens de scheikundelessen van de heer Segobind (r.i.p) kon ik tot rust komen. Tot rust komen in de zin van ff een dutje doen! De saaiste lessen kon je bij deze meneer volgen! De lekkerste pasteitjes van Eva (r.i.p)en als deze op waren gingen wij gewoon aan de overkant broodjes halen. De heer Montroos die er altijd keurig uit zag in zijn gestreepte overhemden! Er was een dag dat wij allemaal moesten staken i.v.m dat er teveel wimpiris (insecten) op het schoolplein waren. Namen zoals die van; Bertje Figaroa, Marlon Paulina, Arthur Maduro, Rona, Miriam Sophia, Roosje Maduro, Jessica Miguel en velen anderen zijn namen die gegriefd in mijn herinneringen staan. Met de heer Schooldirecteur Goede had ik vaak bonje. Ik moest de laatste woord altijd hebben. En dit had de heer Goede nooit op prijs gesteld. Goslinga Mavo heb ik als een zeer fijne school mogen meemaken! Het was een sfeervolle school met sociale leerkrachten. Hoop dat jij ook hiermee met mij eens bent.

  Goslingaschool, 1983

  Ik herinner mij heel goed meneer Euphrosina van het gymlokaal.

  Ik herinner mij heel goed meneer Euphrosina van het gymlokaal. Deze meneer had geen berouw en je kon zijn gymlessen ontwijken want hij wist je te vinden! Voor de rest zat ik met Farah Baroud, Patricia Saturnino, Melanie Dorsiel, Xiomero Lard... en velen anderen die ik niet eens meer de namen kan herinneren.Schande.... Maar wel heb ik fijne memories van deze school. Weet jij wel wie ik ben? Dan graag een reactie. Misschien dat er ooit een reunie georganiseerd kan worden!?

  Maria College, 1981

  ?