karina baarda

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van karina baarda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  karina baarda heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een leuke opleidng en een bijzondere klas! In klas 1a startten we, met Willem Jan Fens, René v.

  Een leuke opleidng en een bijzondere klas! In klas 1a startten we, met Willem Jan Fens, René v.d. Gaag, Kees Huisman, Dirk Looye, Annetta Kurvink, Willie Twilt, Hennie Bezemer, Jan Rozema, Isolde Hatting, Cora Konings, Ronald Wouters, Anneke Landman,....en nog een aantal anderen. In klas 2a gingen we met elkaar op 'werkweek' in Renesse. Bijzondere docenten waren er op de Visser Smits en op één of andere manier kon altijd alles. We maakten het 90-jarig lustrum mee en richtten een Engelse pub in, waar we een week lang lol hadden.

  2007, karina baarda

  In mijn klas zaten Jannie Biever en Marjan Pronk, Hillie Yepma en Marjolein van Oostrum.

  In mijn klas zaten Jannie Biever en Marjan Pronk, Hillie Yepma en Marjolein van Oostrum. Ook zat er een jongen (Jan?), die zijn ringvinger verloor tijdens een spelletje op de trappen van de school; daar zat een hekwerk, waar zijn ring in bleef haken. Meester v.d. Bos was altijd heel streng. Tijdens mijn schooltijd namen we afscheid van de heer Wilzing, de directeur van de school.

  2007, karina baarda
  ?