Ontdek PLUS

Karin Zonneveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Zonneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Zonneveld heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De sportdagen waren favoriet, niet zozeer om mee te doen, maar de sfeer was er altijd leuk en je zag de leraren van een heel andere kant.

  De sportdagen waren favoriet, niet zozeer om mee te doen, maar de sfeer was er altijd leuk en je zag de leraren van een heel andere kant. Veel herinneringen aan die leraren. Meneer van der Meer (Nederlands), Rob van Noort en dhr. van Leur (beiden aardrijkskunde) René Kieft (wiskunde), Jos v.d.Putten (klassieke talen en/of Frans?), Japie Wijdeveld (Grieks), eigenlijk teveel om op te noemen.

  St. Stanislas College, 1969

  De leraren die ik mij goed kan herinneren zijn natuurlijk meester Jaspers, juffrouw Sinnighe, mevrouw van Riet, meneer Hoek, die vaak de hoogste klassen had, en mevrouw van Rooijen-van Koppen, die volgens mij de derde klas meestal had.

  De leraren die ik mij goed kan herinneren zijn natuurlijk meester Jaspers, juffrouw Sinnighe, mevrouw van Riet, meneer Hoek, die vaak de hoogste klassen had, en mevrouw van Rooijen-van Koppen, die volgens mij de derde klas meestal had. In mijn klas zaten o.a. Helma Kool, Astrid van Gentevoort, Ellen Warffemius, Loes Zwaard,Frans van der Zanden en Ad Post. Verder vond ik het altijd een feest om op die school jarig te zijn, want dan mocht je op het schoolplein de vlag hijsen. Ik had de pech, dat er nog iemand op dezelfde dag jarig was, dus heb het nooit alleen mogen doen, maar het was toch een bijzonder iets. Wie herinnert zich nog de handwerklessen van mevrouw van Waasdorp? Volgens mij kregen de jongens en meisjes daar verschillend les in.

  Maria Van Jesse, 1963