Bekijk het volledige profiel van Karin Verhagen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Verhagen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijn vriendinnen uit die tijd ...

Mijn vriendinnen uit die tijd waren: Saskia Klompmaker, Yvonne VorstenBosch, Nathalie Thal, Monique ?, Laura de Boer. Ik kom er nu achter dat ik na 20 jaar veel ben vergeten. Wat ik niet ben vergeten is dat we op kamp zijn geweest naar zonnewende (st michielsgestel??? ) en dat er veel meiden verliefd waren op Salemans de wiskunde leraar maar niemand dit toegaf. De leraren uit die tijd: Elias, Vernes, van Gool, Adams, Clarijs, Madam Bertin(frans)................................................................................................................................................................................................................................... .........................................................................................................................................................................................................................................................................................

2005, Karin Verhagen

Ik heb een hele gezellige scho...

Ik heb een hele gezellige schooltijd gehad. Op kamp naar heythuizen. Met mijn vriendinnen van toen:Suzan Ebbekink, Laura de Boer, Yvonne Boom, Saskia Klompmaker, Simone kamperen in een tent in middelbeers. Mijn favoriete leraren: juf Thea van Zee Jan van Santvoort(we kregen les in het noodlokaal)Jan van Hout en niet te vergeten juf Schildhuizen.Ook zeker niet te vergeten het paasvoetbaltoernooi. Inmiddels ben ik getrouwd en heb 2 dochters Vivian 1999 en Femke 2001.

2005, Karin Verhagen
?