Bekijk het volledige profiel van Karin van Wees en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin van Wees heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik vond de kooklessen erg leuk...

Ik vond de kooklessen erg leuk. Heb er niet zoveel van opgestoken, ik heb gewoon geen aanleg, maar het was altijd erg gezellig. Natascha kookte altijd meer voor Diane en mij, want dat van ons was nooit te eten. Aangebrand of gewoon nog niet klaar... Maar we hebben flink wat lol gehad. Ik kom Cor Beentjes regelmatig tegen in de kroeg. Ook met Remco was het vaak lachen. Hij heeft mij nog eens flink te pakken gehad. Hij belde mij en ik zei dat ie op moest hangen, want ik deed mee met call-tv. Ik kon teruggebeld worden. Meteen na ophangen werd ik gebeld. Ja, met call tv.., wat denk je dat het antwoord is? Ik dacht dat ik het geldbedrag al in mijn zak had zitten... HALLO, MET REMCO.... Oh, wat was ik er ingetrapt zeg. Ik heb het nog lang aan moeten horen. Bedankt allemaal voor de leuke tijd.

2005, Karin van Wees

Timisela die zo kwaad was dat ...

Timisela die zo kwaad was dat hij een gat in het schoolbord had geslagen. Bodar waar ik het lievelingetje van was....niet! Voordat de les begonnen was,mocht ik de klas al uit. In de pauze met een groepie naar het winkelcentrum, was ook erg gezellig.

2005, Karin van Wees

Ik heb heel veel leuke herinne...

Ik heb heel veel leuke herinneringen aan deze school. Dit was mijn allerleukste schooljaar. De klas was ook erg gezellig.

2005, Karin van Wees
?