karin vantiel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van karin vantiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  karin vantiel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hele leuke school iets langer ...

  Hele leuke school iets langer over gedaan dan moest maar toch een diploma gehaald kan me vooral klas 1 e herinneren met de ene helft Amstelveeners en de ander helft Amsterdammers ging er af en toe heftig aan toe kan me een schoolreis herinneren naar Londen waar we dezelfde dag weer terug gingen omdat het hotel smerig was. Als compensatie kregen we een survival weekend in de Ardennen geweldig met droping in de nacht door een weiland met koeien, geboorte gaten in groten. Berlijn met van Smeden erg gezellig. namen bij wie ik in de klas heb gezeten roy van der hoek jacqueline michel pruis, marco, ronald hollander cindy Dimphy brenda timmers annemieke witte mireille. Het was en leuke periode

  2003, karin vantiel

  juffrouw els en mijn lieveling...

  juffrouw els en mijn lievelings juf liliaan ik heb hier tot de 5 klas lagere school op gezeten daarna naar amsterdam west verhuisd weet niet heel veel namen van kinderen een jongen heet rene gregory rigillio en arthur marcia was mijn vriendinntje en buurmeisje in de flat. poppenspel in de aula en schoolreisje met tenten weg ouder avonden waar leraren met een lampenkap op hun hoofd hadden menno was hoofd leraar. Het was een vrije school waar alles kon.

  2003, karin vantiel

  Ik heb daar de laatste 2 jaar ...

  Ik heb daar de laatste 2 jaar van de lagere school meegemaakt. Wat ik me hiervan herinner is dat we een hechte klas hadden en dat we meededen met wedstrijd zwemmen altijd kampioen werden en dat we tussen de middag gingen trainen. Vrijdag middag disco, meester smink en gympie de gymleraar en juffrouw die met haar paard de sinterklaas verzorgde. Namen bij wie ik in de klas zat zijn patricia bos, anita wilmont, petra goos, lidia, nannette klugt,manon van der linden nicole honing barry van doornewaard ronald groen, tedje, karlo onno etc.

  2003, karin vantiel
  ?