Karin van Hoef

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin van Hoef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Karin van Hoef heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de opleiding voor bej.

  Ik heb hier de opleiding voor bej. verz. gevolgd en voer dit beroep nog steeds uit. Heb een hele fijne tijd gehad en de Raiffeisenstraat als een bijzondere ervaring als school beschouwd.

  m.d.g.o-vz 'de Haard', 1979

  Het huwelijk van mr.

  Het huwelijk van mr. elewout waar wij met de hele klas naar toe zijn geweest,mr.v/d Horst en zijn zus die muziek(pianoles) gaf,thee halen voor de meester in het keukentje en dan zelf ook een koekje pakken!,poezieplaatjes ruilen in de pauze en natuurlijk sinterklaas, in zijn witte dafje met de pieten die op de ramen sloegen.Karin van Woensel,Francie Peeters,Christel v Agt,Anita Walschot,wij waren de laatste klas die niet gemengd was.

  Sint Franciscus, 1968

  Leuk hoor deze site!!Heb de vierde overgedaan, was niet erg gemotiveerd om mijn diploma te halen.

  Leuk hoor deze site!!Heb de vierde overgedaan, was niet erg gemotiveerd om mijn diploma te halen.Hele leuke tijd gehad met ;Inge Coenen, Francie, Inge uit Leende,Nettie Kusters,Christel van Agt, Eric v/d Palen, en "Banaan".Dikke Hille, overspannen frans leraar die al meteen met 10 kantjes strafwerk begon, leuke godsdienst leraar die een briefje van FL 100,- omhoog hield in de klas, en inderdaad de gleurder Tielemans die ALTIJD in de meisjes kleedkamer moest zijn om een duistere reden. Melk drinken in de pauze die wel heel koud was.

  Catharina mavo, 1974

  ?