Karin van Dorenmalen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin van Dorenmalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Karin van Dorenmalen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mevrouw Antonissen was mijn favoriete juffrouw.

  Mevrouw Antonissen was mijn favoriete juffrouw. Ze heeft haar laatste dagen in Brunswijk (verzorgingshuis) doorgebracht en ik heb onlangs gehoord dat zij is overleden. Ze was een hele lieve juffrouw. Verder zijn de gele slofjes met groene band natuurlijk nog heel bekend. Ik heb heel lang nog een zo'n slofje gehad. Ze waren nodig op de mooi geboende houten vloeren. Toen ik op de lagere school zat, ben ik nog eens gevraagd om voor te lezen voor de kleuters. Wat waren die wc's toen al klein geworden!

  2004, Karin van Dorenmalen

  Geweldige tijd gehad in Nijmegen.

  Geweldige tijd gehad in Nijmegen. Zou het zo over willen doen.

  2004, Karin van Dorenmalen

  Ik denk met veel plezier terug aan deze school.

  Ik denk met veel plezier terug aan deze school. Aan de leraren en leraressen en al mijn vriendinnen. Met geen van hen heb ik nog contact maar door de loop van de jaren heb ik toch nog wel eens iets van sommige van hen gehoord. Lisette Weijers, Annette Buitink en Hedwig van Esch (helaas veel te jong overleden) waren mijn vriendinnen. Mochten ze ooit op deze site verschijnen, dan wil ik graag weer contact met hen. Verder kom ik zeker veel bekende namen tegen, ook al zat niet iedereen in mijn klas.

  2004, Karin van Dorenmalen
  ?