Bekijk het volledige profiel van Karin van Barlingen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin van Barlingen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

dat Sinterklaas kwam en ik de ...

dat Sinterklaas kwam en ik de staf vast mocht houden. Dat de juf uit klas 1 ging trouwen en Laura moest huilen omdat ze dacht dat de juf dan ook niet meer terug zou komen. Dat we eikels gingen eten bij het hek van het kerkhof en dat iemand mij vertelde dat je daar dood van gaat. Dat ik een onderzetter moest maken voor moederdag met kleine steentjes in gips en dat ze aan mijn handen bleven plakken. Iedereen was al lang buiten aan het spelen en ik zat daar nog met de juf....

2005, Karin van Barlingen

dat je in de rij moest gaan st...

dat je in de rij moest gaan staan, als het fluitje ging. En dat Juffrouw Zwan vroeg of ik wist wat een kam was bij mijn eerste dag op school. (mijn kapsel is nu nog steeds een chaos. Zou dat daarvan komen?)

2005, Karin van Barlingen

dat er altijd zo'n mooie Saab ...

dat er altijd zo'n mooie Saab 900 stond op de weg die ik naar school liep. Dat je zo lekker kon rennen op het schoolplein. Op het veld naast de school speelden we slagbal. Al die Jolanda's ja! En Jolanda Kieft kon zo hard zwemmen! En toen ik de eerste keer mijn bril op moest naar school. Wat een trauma. En iedereen was ineens zo lelijk :-)

2005, Karin van Barlingen
?