Karin van Ballekom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin van Ballekom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karin van Ballekom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heel veel herinner ik me nog. ...

  Heel veel herinner ik me nog. Die lieve mevrouw de Heer van de eerste en tweede klas en toen die chaos in de derde met allerlei vervangsters. In de vierde en vijfde klas mijnheer Hering. Niet altijd even rechtvaardig in mijn ogen en dat we helemaal naar de Noordehavekade moesten. En het laatste jaar bij mijnheer Kwinkelenberg, die vast zijn best deed maar mij wel het verkeerde schooladvies gaf. Waar zijn jullie allemaal gebleven oud klasgenoten?? Naar huis lopen met Jan Willem Cleypool, Bob Vroon en Rob van der Spek( jee wat kon die plagen), Marja Tamboer, Matty Pattes. Spelen bij Ria Coenraad, Pauline Sibbel en Els Rijshouwer(??) Ja Arthur ik herinner me jou ook nog heel goed ;klein en donker, net kwikzilver. Ronald Trumm, altijd goede cijfers. Pauline Cool, Carla Mulder, Peter Middelburg, Jos Heinsdijk, Jack, Mieke, Edith de Bruin, Hilde Clemens, Anita, Cara, Patty, Chris, Tom, Pim Bos(?), Frans Demmenie, Martin.... De sportdag was een hoogtepunt; met een echt aandenken elk jaar; een lepeltje en een servetring.

  2004, Karin van Ballekom

  De brugklas was prima op de St...

  De brugklas was prima op de Stadhoudersweg. Door naar het VWO op de s'Gravendijkwal. Jaar 2 en 3 waren voor mij geen toppers, maar vanaf de vierde werd het fantastisch. Wat een geweldige tijd had ik met de vrienden en vriendinnen uit zowel sectie A als B. Onvergetelijk. Biljarten in de Ballonnen, bamihapjes in de pauze bij de snackbar in een van de achterstraatjes. De fietsenstalling op de donkere binnenplaats. Mijnheer Knolle, mijnheer Schipper; beiden op hun eigen wijze toegewijd. Dhr. van Namen bij de deur in het tl licht. Eindeloos klaverjassen in de pauzes en tijdens vrije uren. Mijnheer Kelder met zijn luide stem en ongebruikelijke opmerkingen;Peter Monje noemde hij altijd bijtje vanwege een geel zwarte trui; en Peter was erg stoer destijds. Dhr. Faasse streng en vaak moe zo vond ik. Dhr. Lutgenau met een ongebreideld enthousiasme voor zijn vak en toch ook wel voor ons. Mevr. Hendriks, ook iemand met liefde voor het vak. En wie kan ooit dhr. Zandman en mejuffrouw Schipper vergeten. Vaak denk ik nog aan de laatste en kan het nog steeds niet nalaten iedereen zo te verbeteren als zij ons deed ' het is zwaar en het weegt veel!!!' Dhr. van de Ree vertedert mij nog steeds, zeker nu ik in Franstalig gebied woon en wat ik bij hem leerde dagelijks in praktijk breng en met succes! Ils quitent un par un leur pays pour s'en aller et gagner leur vie loin de la terre ou il sont nees. Net zoals mijnheer de Planque, die mij de liefde voor al wat leeft en groeit bijbracht. Ach laat ik maar stoppen want er is nog veel meer....

  2004, Karin van Ballekom
  ?