Karin van der Sluis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin van der Sluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin van der Sluis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinneringen zijn vriendin Wendy Slager? en Sandra Rethmeijer en meester Douwe de Jong.

  Mijn herinneringen zijn vriendin Wendy Slager? en Sandra Rethmeijer en meester Douwe de Jong. Alleen de 6e klas gevolgd.

  De Jeroen Boschschool, 1971

  In de 4e klas ben ik overgestapt naar het Han Fortman College.

  In de 4e klas ben ik overgestapt naar het Han Fortman College. In de klas gezeten met Lianne, Karin v. Langen, Olga Klappe, Jose de Dood.

  Petrus Canisius College, 1972

  Leuke tijd, creatieve school met expressie dagen en aula middagen, waar ik dan van mijn vriendin Marciel Witteman aan mee moest doen met het opzeggen van een versje of het zingen van een liedje.

  Leuke tijd, creatieve school met expressie dagen en aula middagen, waar ik dan van mijn vriendin Marciel Witteman aan mee moest doen met het opzeggen van een versje of het zingen van een liedje. Ik had ook een vriendin die Astrid Brinkman?heette, die zat wel in een andere klas, en ging ook om met Karin Veldman. Verder herinner ik me de uitvoeringen in de stadsschouwburg in Haarlem. In de zesde klas ben ik verhuist naar Heerhugowaard.

  St Joseph, 1967

  ?