Karin van der Linden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karin van der Linden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Tot mijn favorieten in Delft hoort toch zeker het ultieme vrijdagmiddaggevoel dat we toch altijd weer wisten te creëren, desnoods op woensdagmorgen.

  Tot mijn favorieten in Delft hoort toch zeker het ultieme vrijdagmiddaggevoel dat we toch altijd weer wisten te creëren, desnoods op woensdagmorgen. Daarnaast de bezoekjes aan de Anuga en ISM en de gezellige theepauzes met de mede LT-ers.

  2004, Karin van der Linden

  Of het een favo herinnering is weet ik niet, maar wat me nog helder voor ogen staat is het met 2 vingers "klappen" bij juf Buitelaar om het geluidsniveau een beetje bescheiden te houden.

  Of het een favo herinnering is weet ik niet, maar wat me nog helder voor ogen staat is het met 2 vingers "klappen" bij juf Buitelaar om het geluidsniveau een beetje bescheiden te houden. Verder de musical in groep 7 met Rood/paars-kapje en de wolf en de geitjes.

  2004, Karin van der Linden

  Leuke tijd gehad op het Groen, aan het eind flink moeten blokken, maar nooit met tegenzin naar school gegaan.

  Leuke tijd gehad op het Groen, aan het eind flink moeten blokken, maar nooit met tegenzin naar school gegaan. Altijd erg veel "soap" beleefd met de andere meiden.

  2004, Karin van der Linden
  ?