Bekijk het volledige profiel van Karin van der Honing en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin van der Honing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat in klas 19, HPO (lichti...

Ik zat in klas 19, HPO (lichting oktober) en werd opgeleid voor het korps Rotterdam. Een geweldige school- en stagetijd. Weg en los van huis, op naar de zelfstandigheid. Al snel Aksel van der Honing ontmoet, verkering gekregen en nu nog steeds getrouwd. Klassenadjudant was Ab Visser. Ab liet ons altijd op een mini de geboorteplaats Tytsjerksteradeel opschrijven. Ik kon toen nog niet vermoeden dat dat later in de buurt van mijn woonplaats zou zijn. De herinneringen aan de sportleraar zijn iets minder plezierig. Hoewel altijd alle testen in een keer gehaald, kon je het niet zo snel goed doen bij hem. Enkele jaren geleden zijn we met een groot aantal uit onze klas nog eens naar Lochem geweest. De Cloes stond toen in de steigers en was verkocht. Jammer, het was een unieke lokatie om klaargestoomd te worden voor het politievak.

2010, Karin van der Honing

Ik kwam vanaf de Mavo in Havo ...

Ik kwam vanaf de Mavo in Havo 4 en heb een geweldige tijd gehad. Ontzettend leuke en zeer sportieve klas die nogal gemengd van samenstelling was "verse" Havo 4 leerlingen, zittenblijvers en van de Mavo. Het was af en toe te gezellig in de klas. Veel verkeringen en weinig liefdesverdriet. Ik had zelf verkering met Henk Bruinsma, die in die tijd in Dordrecht woonde. Onze klas deed in 1984 eindexamen, maar ik deed niet mee. In januari van dat jaar ben ik voor een klein jaar naar de VS gegaan om daar als aupair te werken. Na terugkomst heb ik alsnog examen gedaan (1985). Ik was vooral bevriend met Marlene van Linschoten, Marco den Boer, Andre de Clerq, Richard.. Een leuke tijd die ik zomaar over zou doen.

2010, Karin van der Honing

Met veel tegenzin ben ik vanaf...

Met veel tegenzin ben ik vanaf de lagere school naar De Morgenster gegaan. Ik wilde naar Develstein en niet naar de Morgenster. Ik denk dat ik het uiteindelijk wel leuk heb gehad, maar koester geen bepaalde herinneringen aan die tijd. Dhr. Flach van Nederlands was ronduit verschrikkelijk en gezien het aantal lessen dat ik er ben uitgestuurd, vond hij dat waarschijnlijk van mij ook. Dhr. van Dijk 1, van nederlands, vond ik erg aardig en bij De Bruin (?) van engels leerde je de taal we. En dan natuurlijk dhr Smaal, jammergenoeg heb ik hem maar 2 jaar gehad, toen gaf ik het op.... Na het eindexamen ben ik alsnog naar Develstein gegaan.

2005, Karin van der Honing
?