karin van der sloot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van karin van der sloot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  karin van der sloot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke creatieve vakken, leuke keuzevakken (ik had toch moeten kiezen voor " Koken met de magnetron") In het tweede jaar is "De sherry-club" opgericht met als leden: Marieke, Suzan, Saskia, Annelies en ikzelf.

  leuke creatieve vakken, leuke keuzevakken (ik had toch moeten kiezen voor " Koken met de magnetron") In het tweede jaar is "De sherry-club" opgericht met als leden: Marieke, Suzan, Saskia, Annelies en ikzelf. Alles was leuk, behalve de invoering van P.G.O.

  HAN - Culturele en maatscha..., 1995

  juffrouw Loes, van de kleuterschoolwas de allerleukste juf ooit!!!.

  juffrouw Loes, van de kleuterschoolwas de allerleukste juf ooit!!!. Maar juffrouw ingrid van de eerste, juf Lizette van de tweede, Meester Gijs van de derde, juf Angel van de vierde, Meester Harmsen van de vijfde en meester Charles en meester Haanen van de zesde waren ook leuk. Leukste herinnering: als je jarig was mocht je de klassen rond en kreeg je van iedere leraar een plaatje!!!!!!! Namen die me zo te binnen schieten: Wouter, Frank, Bart, Rachel, Annemiek, Marije, Anita, Patrick, Tonnie, en zo kan ik nog wel ff doorgaan...

  st.werenfridus basisschool, 1981

  Geweldige tijd.

  Geweldige tijd.

  R.K. Scholengemeenschap Pre..., 1987

  ?