Bekijk het volledige profiel van Karin Somhorst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Somhorst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De theorie voor Verpleegkundig...

De theorie voor Verpleegkundige A hier gedaan. Was een leuke groep, we mochten breien tijdens de les en Herman deed vrolijk mee. Bob Kip was onze mentor en hij was nerveuser voor mijn eindgesprek dan ikzelf was. Misschien terecht want men vond mij nonchalant ! Van de medeleerlingen herinner ik mij Jenny Bos (nu Meulink), Annelies, Bea, Hans, en later kwam er een stel bij: Rinze en ??. Ik heb nog enkele jaren als verpleegkundige gewerkt en toen 3 kids binnen 3 jaar gekregen, ondertussen verhuisd naar het midden des lands.

2005, Karin Somhorst

De herinneringen die ik heb zi...

De herinneringen die ik heb zijn vooral van foto's. Sinterklaasfeest heeft veel indruk gemaakt. Ik woonde ver van school en mocht daarom bijna nooit spelen. Waarschijnlijk is dat de reden dat ik mij bijzonder weinig namen herinner. Alleen Inge Mos zegt me nog iets.

2005, Karin Somhorst

Herinner me de evenementen en ...

Herinner me de evenementen en de grootste geinschoppers het meeste. Ook de mensen met wie je vaak les had gaat nog wel, de overige zaken zijn wat weggezakt.

2005, Karin Somhorst
?