karin slegers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van karin slegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  karin slegers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was echt een geweldig jaar, weinig gestudeerd, maar wel mijn geliefde gevonden waar ik nog steeds, en dat na 20 jaar, mee samenwoon, inmiddels hebben we een zoontje van 4½,Jesse.

  Dit was echt een geweldig jaar, weinig gestudeerd, maar wel mijn geliefde gevonden waar ik nog steeds, en dat na 20 jaar, mee samenwoon, inmiddels hebben we een zoontje van 4½,Jesse. Samen met mijn vriendin Marian Lammers hebben we ontzettend gelachen. Ik ben helaas niet geslaagd, ik volgde met mijn vriend in de avond heeeel andere lessen!

  Tio Teach B V, 1986

  DE witte streep waar je niet overheen mocht in de pauze, we mochten nl.

  DE witte streep waar je niet overheen mocht in de pauze, we mochten nl. niet naar het snoepwinkeltje. Zr. Gemma en Zr.Augustina. En Mr. Van Roosmalen, die ontzettend discriminerende opmerkingen maakte naar 2 donkere jongens in mijn klas, werkelijk verschrikkelijk!! En natuurlijk de roze koeken in de kantine, die kon ik toen nog onbeperkt eten zonder bijwerkingen!

  Sancta Maria, 1980

  Handtekeningen vervalsen bij Toon zodat je die klere bosloop niet hoefde te lopen.

  Handtekeningen vervalsen bij Toon zodat je die klere bosloop niet hoefde te lopen. Verder wel een geweldige tijd gehad hier! Ik woon inmiddels in Boekelo in Twente, ja ja ik heb een echte Tukker aan de haak geslagen, al 20 jaar, en heb inmiddels een zoontje van 4½ jaar Jesse.

  Strabrechtcollege, 1984

  ?