Karin Osta

Kent 1 personen

Getrouwd
Woont in Etten-Leur

  Bekijk het volledige profiel van Karin Osta en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Osta heeft 11 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de fijnste tijd van mijn leven gehad!!! Het jaarlijkse schoolkamp dat was het allerleukste.

  Ik heb hier de fijnste tijd van mijn leven gehad!!! Het jaarlijkse schoolkamp dat was het allerleukste. Mijn favoriete juf was Elly schapendonk en mijn favoriete leraar was Arjen in 't Veld die er nog steeds zit, maar nu heet het, het palet. Met Juf Cobi en meester Humprey Oenen die zijn er ook nog en daar kon ik het ook goed mee vinden, maar invalster juf Tiny Hollemans en Handenarbeid juf marianne die is er ook nog dacht ik, die kon ik niet uitstaan. De 2 musicals waren ook geweldig!!! Confetti van Arjen en Wow! van Humprey. geweldige tijd gewoon, al kon ik die tijd terug herleven deed ik het meteen. Groetjes karin van Osta.

  De Krullevaar, 1993

  Ik vond het nooitzo leuk op deze school had weinig vrienden, maar ben toch blij dat ik erop heb gezeten, want ik heb er een hele mooie vriendschap aan over gehouden, met Laura van Raan das nu mijn beste vriendin en ik heb er vel ervaring opgedaan en een d

  Ik vond het nooitzo leuk op deze school had weinig vrienden, maar ben toch blij dat ik erop heb gezeten, want ik heb er een hele mooie vriendschap aan over gehouden, met Laura van Raan das nu mijn beste vriendin en ik heb er vel ervaring opgedaan en een diploma gehaald zorghulp, ook al deed ik verzorgende en haalde ik dat niet, omdat ik NLD heb lukte praktijk niet zo, theorie ging perfect en heb ik alle certificaten van behaald. 1e jaar was me mentor MEVR. Liesje van West en 2e jaar was het MEVR. Tonny Timmermans. mijn favo mleraares waren Hilde Goosens en Veerle van der Graaf en mijn favo leeraar was die dikkere man van drama. Het kennismakingskamp van de 1e klas was wel leuk.

  Baronie college, 2002

  Ik heb er niet zo'n hele leuke tijd gehad, want ik werd er altijd gepest, maar vriendschappen heb ik er wel gehad, maar nu heb ik die niet meer.

  Ik heb er niet zo'n hele leuke tijd gehad, want ik werd er altijd gepest, maar vriendschappen heb ik er wel gehad, maar nu heb ik die niet meer. mijn mentoren waren 1e klas DHR. Jolie, 2e klas DHR. Nijhuis, 3e klas DHR. van Keep en 4e klas DHR. Kuyper. Mijn favo leeraar was DHR. van Keep en mijn favo leraares was Mevr. Segers. en mijn favo vak was altijd huishoudkunde. En het leukste vond ik de werk week ondanks dat ik met bijna niemand omging.

  michael college, 1998

  ?