Bekijk het volledige profiel van Karin Lopez Vredeling en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Lopez Vredeling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Geweldig, eindelijk een opleid...

Geweldig, eindelijk een opleiding waar ik me helemaal op mijn plek voelde. Gave klas! Mijn beste vriendin Annette (van Dijck) aan overgehouden. Leuke dingen met de klas gedaan en leuk contact met de meeste docenten. Leuk de opleiding nog lekker ouderwets op de Helenastraat te hebben kunnen afronden i.p.v. het nieuwe gebouw!

2006, Karin Lopez Vredeling

Leuke klasgenoten en feestjes,...

Leuke klasgenoten en feestjes, winkelen op de Leyweg in de pauze. Vreselijke twee jaar secretaresse-opleiding, sommige aspecten bleken jaren later toch handig... Bang voor stenoles/juf (ik ruik kruimels!), velen stiekum verliefd op Jurjen, gelukkig veel Frankrijkfans in de klas, ik kwam op school met mijn vriendin Aline, ook veel contact met Sandra (de Jong?) en Monique Veldhoven.

2006, Karin Lopez Vredeling

Lachen met Anita den Heijer en...

Lachen met Anita den Heijer en Annemarie (Ravesteinplein!), Dallas kijken bij Ingrid Groenewegen, Elvis met Irene, ballet met Machteld Hendriks ('Ik snap het wel, maar ik begrijp het niet!').

2006, Karin Lopez Vredeling
?