Karin Köhler

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Köhler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Köhler heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 2 jaar berlagelaan ben ik nog 1 jaar op deze school geweest ik weet er weinig meer van Wel dat we met kerst een nummer van John Lennon en Yoko Ono deden Ik was John Lennon met mijn ronde bril en eens een keer opgetreden met het liedje "ïk ben verliefd

  Na 2 jaar berlagelaan ben ik nog 1 jaar op deze school geweest ik weet er weinig meer van Wel dat we met kerst een nummer van John Lennon en Yoko Ono deden Ik was John Lennon met mijn ronde bril en eens een keer opgetreden met het liedje "ïk ben verliefd op een frikandel"???????hahahah Ik merk dat deze school dezelfde is als LHNO woenselse Heide neem daar ook eens een kijkje er staan daar veel meer inschrijvingen.

  Woenselse Heide, 1973

  Merk dat dit dezelfde school als de Prot Christ school in de van Schelbergenstraat andere kant schoolplein is, deze school is bijgebouwd? Ga daar ook eens kijken! .

  Merk dat dit dezelfde school als de Prot Christ school in de van Schelbergenstraat andere kant schoolplein is, deze school is bijgebouwd? Ga daar ook eens kijken!

  School met de Bijbel, 1964

  Heb mijn Ziekenverzorging opleiding op Dommelhoef gedaan, een keer in de 6 wkn naar de Cosa voor een week les, lekker stadten in de pauze.

  Heb mijn Ziekenverzorging opleiding op Dommelhoef gedaan, een keer in de 6 wkn naar de Cosa voor een week les, lekker stadten in de pauze. Leuke tijd gehad! Vormingsdagen in de kapellerput (foto)

  Cosa, 1976

  ?