Bekijk het volledige profiel van karin kiffen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

karin kiffen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De IP was onwijs gezellig. Vee...

De IP was onwijs gezellig. Veel feesten gevierd in de beatkelder en dan maar meteen door naar je werk!! Gezellig veel agenten in de flat, maakte de feesten een stuk interessanter. Later werden we allemaal volwassener maar is echt een leuke tijd geweest. Met Carla, Angela, Ellen, Corrie, Regina, Marijke,Ellis en vast nog meer!!

2010, karin kiffen

Supergave tijd geweest, hoewel...

Supergave tijd geweest, hoewel het werk best zwaar was.Feesten in de beatkelder,gelukkig waren er genoeg leuke agenten om ons aangenaam bezig te houden!! Gelachen tijdens de lessen, wat waren we kinderachtig,soms! Praktijkbegeleiding van Boukje ( wat kwam ze altijd dicht bij je staan..) Waterballonnen, droge koekjes bij mw. Schutte.. Mooie tijd. Carla Kersbergen, Ellis v/d Berg, Corrie, Angela, Regina, Ellen. Marijke...

2008, karin kiffen

Ik speelde veel met Hedy, Norm...

Ik speelde veel met Hedy, Norma, sietske. Meester Prins ( hippie met lang haar, maar erge goede leraar, ik ben hem nooit vergeten) en juf Carla. In de 5e en 6e in de dependance.

2008, karin kiffen
?