Bekijk het volledige profiel van Karin Hoes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Karin Hoes heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Dhr Groos en Dhr van de Weyer,...

Dhr Groos en Dhr van de Weyer, beiden met een Traction Avant. Beiden in die tijd vrijgezel.De Kinderoperette, Goudhaartje en de Troubadour. Dhr Hans? Reuver, uitstekende leraar, kon beeldend geschiednisles geven en had een topografiespel bedacht waarbij iedereen aan bod kwam. Kon ook echt goed zingen.Kwam uit Den Haag vandaan of ging er naar toe. Hij woonde toendertijd op de Wagenweg in Haarlem vlakbij of boven de klokkenwinkel.Had een Vespa.De al eerder genoemde sigarenrokende Veringa en Faase.En heette de concierge niet Mijnvogel? De w.c.'s die extra nageboend werden door Mevr. Faase.Uiteraard de geur van potloodslijpsel, papier en inkt en het vreselijke boeken kaften aan het eind van het schooljaar voor de nieuwe klas. verder een goede opleidingsschool.

2006, Karin Hoes

De interscholaires in Haarlem ...

De interscholaires in Haarlem waren beroemd. Men kon er kunst voor de school mee winnen. De onderlinge band tussen de docenten. De kleinschaligheid van de school.Het culturele doch ook het zeer open klimaat van deze school.

2005, Karin Hoes
?