Bekijk het volledige profiel van Karin Hazenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Hazenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 59 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Deze keer secretaresse-opleidi...

Deze keer secretaresse-opleiding gedaan. Ook weer een leuk jaar gehad, vooral met Sonja, Jose, Jun-Mi en Katinka! Heb door de opleiding wel een leuke baan gekregen, maar volgens mij was de school een beetje op z'n retour. Heb nog steeds het idee dat de examenuitslagen ietwat gemanipuleerd waren om een zo hoog mogelijk aantal geslaagden bij elkaar te krijgen.

2005, Karin Hazenberg

Opleiding Eurohostess gevolgd....

Opleiding Eurohostess gevolgd. Supergezellig jaar gehad! We hebben nog geprobeerd met heel de klas contact te houden, maar dat is helaas mislukt. Wellicht zie ik er via deze site nog een aantal terug??

2005, Karin Hazenberg

Ik had door mogen gaan naar he...

Ik had door mogen gaan naar het 2e jaar, maar ben na 1 jaar gestopt, omdat het toch niet echt mijn richting was. Toch wel een leuk jaar gehad, hoewel de regels wel streng waren. Ik vond het bv. niet echt stimulerend dat op dag 1 al gezegd werd dat de helft het niet zou halen. Was uiteindelijk ook zo, maar toch ...

2005, Karin Hazenberg
?