Bekijk het volledige profiel van Karin Hagens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Hagens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke school, heb het er erg g...

Leuke school, heb het er erg gezellig gehad. Eerst 2 jaar atheneum-B gedaan, daarna 2 jaar HAVO. Schaam, schaam...nee hoor geen spijt, ben goed terecht gekomen. Ik herinner me het weekendje Londen. Wij konden geen stap buiten de hotelkamer zetten 's nachts. De leraren hielden de wacht op de gang. Eén leraar is me heel goed bijgebleven, Chau. Met hem moest ik vreselijk lachen. Dismissed!! Was een bekende kreet van hem, hoewel hij Duits gaf. Hij was gek op vogeltjes, zo'n grote man! Ach en Clarkson, lieve man..goeie mentor. Tijdens de lessen economie op de HAVO, zat ik naast Pim Francois. Vond het altijd een leuke naam en dacht, als ik ooit een kind krijg??? Ja hoor mijn zoon heet Pim. Mw van Griensven heeft me erg geïnspireerd, door haar ben ik literatuur mooi gaan vinden. Ze vertelde zo mooi. Gerald de Vaan, scheetje en uh..wiskunde mijn stokpaardje. Van Sambeek heb ik ook gehad, ik vond hem streng. Hr. Langerwerf (natuurkunde), hoe kan ik die nu toch vergeten? Als leraar nee, maar als mens prachtig..het hondje dat ik van hem kreeg is toch meer dan 20 jaar oud geworden. Ik zou het leuk vinden als hij dit leest, maar volgens mij woont hij al lang in het buitenland.

2005, Karin Hagens

Een van de eerste leerlingen v...

Een van de eerste leerlingen van de Naulande(klas 1a en 2a). Midden in het maisveld, waar we tussen de middag buiten moesten eten, in de gierlucht. Vond het een hele leuke tijd. We waren wel brugpiepers, maar toch heel erg kind. In dat allereerste jaar hebben we nog touwtje gesprongen op school. En de leraren keken vanuit de koffiekamer, verbaasd doch lachend toe. Waren ze op het Moller niet gewend. In de sloot fietsen, midden in de winter, dat deed er maar één: Bob Verheul. We hebben een weekend gecampeerd in een koeienstal. Jos-jan kwam geloof ik in een koeievlaai terecht, Petra werd 's nachts voor straf apart gelegd. En als ik het goed heb lag er ook al een stoute jongen in de straftent. En Nauta heb ik nog nooit zo kwaad gezien, als toen. Ik schrok ervan. Jammer dat toen ik, samen met meer Mollergangers nog tijdens een pauze "De Naulande" bezocht en we bruut weggejaagd werden door de heer Nobelen. Ik heb goede herinneringen aan de heren Roelofsen, Nauta, Henri Leijtens en de heer Knoppert en de rest natuurlijk ook, maar deze zijn me het meeste bijgebleven.

2005, Karin Hagens
?