Karin Haanappel

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Haanappel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karin Haanappel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  We waren met een klein groepje kunsthistorici ondergebracht in het gamma-cluster (met geschiedenis, aardrijkskunde, filosofie.

  We waren met een klein groepje kunsthistorici ondergebracht in het gamma-cluster (met geschiedenis, aardrijkskunde, filosofie....). Ik vond het een veel bewogen jaar waar ik met veel plezier aan terug denk. Het heeft mij veel gebracht, niet alleen de 1e graad! Het lesgeven vind ik nog steeds geweldig en mijn "leerlingen" zijn altijd enthousiast, wellicht omdat ik voor volwassenen sta en het voor hen een keuze is om kunstgeschiedenis te volgen!

  2004, Karin Haanappel

  In 1989 startte ik met Algemene Letteren, na een jaartje Rechten, ik vond het heerlijk om veel keuzemogelijkheden te hebben en na mijn eerste kennismaking met de Gombrich-cursus besloot ik ook Kunstgeschiedenis te gaan studeren! In 1994 ben ik in beide st

  In 1989 startte ik met Algemene Letteren, na een jaartje Rechten, ik vond het heerlijk om veel keuzemogelijkheden te hebben en na mijn eerste kennismaking met de Gombrich-cursus besloot ik ook Kunstgeschiedenis te gaan studeren! In 1994 ben ik in beide studies afgestudeerd en ik kijk terug op een geweldige studietijd! En ik ben nog steeds met mijn vak bezig, 2 dagen in de week culturele kennis overdragen voor verschillende groepen en regelmatig lezingen geven voor diverse instellingen. Als ik het over moest doen, zou ik direct hetzelfde doen!

  2004, Karin Haanappel

  Laatst was ik nog een keer in Ede en zag dat het Marnix College erg veranderd was.

  Laatst was ik nog een keer in Ede en zag dat het Marnix College erg veranderd was.................. Ik heb hier havo (1986) en vwo (1988) gedaan en heb fijne herinneringen aan deze tijd.

  2004, Karin Haanappel
  ?