Karin Feteris

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Feteris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Feteris heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mezelf heel weinig herinneren van deze school alleen dat ik een hele lieve Juf had en dat er een tweeling in de klas zat (meisjes).

  Ik kan mezelf heel weinig herinneren van deze school alleen dat ik een hele lieve Juf had en dat er een tweeling in de klas zat (meisjes)

  Kleuterschool Roodkapje, 1966

  Ons reisje naar Rotterdam.

  Ons reisje naar Rotterdam. De bruiloft van Meester Auwema en Juf Schensema waar we toen met een paar meiden uit de klas hebben gedanst op muziek uit de musical Grease. Mijn favoriete leraren waren Beudeker (Amsterdammer) en Auwema

  L.E.A.O, 1975

  De reunie is geweest, en was helemaal te gek.

  De reunie is geweest, en was helemaal te gek. Zo leuk om elkaar na 32 jaar weer terug te zien. De afscheidsavond van de zesde klas kan ik me nog heel goed herinneren. Ook heb ik nog steeds het boekje dat we hebben gemaakt aan het eind van het schooljaar. Ik heb een fijne schooltijd gehad en vond het daarom in het begin heel moeilijk in Zutphen . Jaap Stuit was een van mijn favoriete leraren . Ook kan ik me nog meester Mud herinneren die we tijdelijk hebben gehad Met mijn broers en zusters praat ik wel over onze schooltijd (we hebben allemaal op de AvD school gezeten) en dan komen de leukste verhalen naar boven.

  Anthonie van Diemen school, 1968

  ?