Bekijk het volledige profiel van Karin Durberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Durberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

We zaten met 2 meiden in een e...

We zaten met 2 meiden in een echte jongens klas. Omdat ik de opleiding voor brood/banket bakker gevolgd heb. Ik heb hier echt een GEWELDIGE tijd gehad, niet alleen omdat ik als 1 van de 2 meiden verschrikkelijk voor werden getrokken door zowel de leeraar als mijn mede klasgenoten, maar ook omdat het gewoon super gezellig was!!

2006, Karin Durberg

Niet echt goede herinneringen ...

Niet echt goede herinneringen aan de school, ook geen slechte heb er een oke tijd gehad..........

2006, Karin Durberg

Aan het einde van elk schoolja...

Aan het einde van elk schooljaar was het een soort "ding om te doen" dat de leerlingen de naar het vervolg onderwijs gingen alle knikkers die ze de afgelopen jaren gespaard hadden over het schoolplein heen te gooien en alle kinderen er achteraan te zien rennen. Echt grappig, heb er geen idee van of dit op alle scholen normaal was maar weet wel dat ik het een leuk iets vond. Ik kan me overigens ook nog herinneren dat Robert Pothoven in de 3e groep en knikker of kraaltje in zijn neus had gestopt die hij er niet meer uit kon krijgen en dat ik altijd verschrikkelijk verliefd ben geweest op Robert Dolman...

2006, Karin Durberg
?