Karin deVries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin deVries heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke dag naar Haarlem met de trein naar deze kapperschool.

  Elke dag naar Haarlem met de trein naar deze kapperschool. Een leuk jaar gehad waarin we veel leerden. De meiden kwamen overal vandaan en in de trein kwamen we elkaar tegen. Samen liepen we dan door het Bolwerk en als het slecht weer was door ziekenhuis "de Deo". Onze klas was de 1e die de nieuwe hairstylistenopleiding deed.

  hairstylistencollege, 1979

  Als meisje van 11 jaar kwam ik op het Berlingh College.

  Als meisje van 11 jaar kwam ik op het Berlingh College. Wat een school, zo groot. Te groot dus voor mij. Ik bleef zitten in de brugklas en het jaar daarna kwam ik met Yvonne Burger in de klas. Wij werden vriendinnen en vonden er niets aan op het Berlingh. Ik heb ook maar weinig herinneringen aan deze 2 jaren en behalve de tekenlessen kon weinig mij boeien. Samen met Yvonne ging bleef ik natuurlijk niet nog een keer zitten maar gingen we naar de Brederode LEAO.

  Berlingh College, 1974

  Van deze kleuterschool heb ik bijna geen herinnering meer.

  Van deze kleuterschool heb ik bijna geen herinnering meer. Behalve dan dat ik daar opzat met Jolanda Gerritsen en Ingeborg Krook in de klas bij juffrouw Don. Met Jolanda naar de Willem van Graftschool gegaan. Ingeborg is later naar Deurne verhuisd.

  Pinkeltje , 1966

  ?