Karin Dekter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Dekter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Dekter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat NIET op deze school, maar op de andere school in HET DORP, maar ik kende er wel veel kinderen, en hoop hier wat bekende te zien.

  Ik zat NIET op deze school, maar op de andere school in HET DORP, maar ik kende er wel veel kinderen, en hoop hier wat bekende te zien. Zoals Ap,en hoop dat het nu goed met je gaat!!! Dit is toch wel leuk om te weten....

  De Rank, 1976

  Ben nu getrouwd, heb twee kinderen en woon tegenwoordig in Hengelo (Overijssel).

  Ben nu getrouwd, heb twee kinderen en woon tegenwoordig in Hengelo (Overijssel). Hoop echt een keer dat we weer eens met z'n alle bij elkaar komen, lijkt me te gek!!!!! Ben benieuwd welke Meesters en Juffen er nog zijn.. Men. Gaarthuis bijvoorbeeld.

  School De Rijnschans, 1975

  Mijn e-mail adres is karindex@hotmail.

  Mijn e-mail adres is karindex@hotmail.com...Jammer eigenlijk dat het allemaal zo verwaterd toch...Maar ja ik woon nu ook zo ver weg, en kom bijna nooit meer zo vaak in het westen, zelfs niet bij mijn vader!!!! Ik heb het gewoon hartstikke druk met mijn werk en de kids....Misschien moeten we eens ons e-mail adres uitwisselen, kunnen we elkaar een beetje op de hoogte brengen van alles...Ik hoop nog steeds dat we een keer bij elkaar komen lijkt me wel gezellig toch????? Groetjes

  Juliana school, 1982

  ?