Bekijk het volledige profiel van karin bruinsma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 14

karin bruinsma heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Als jonge onderwijzeres (20 ja...

Als jonge onderwijzeres (20 jaar) kwam ik in Vlijmen wonen, Deken van Baarstraat. Later werd de heer Brands, hoofd der school, mijn overbuurman. In de kerk op de Vliedberg ben ik getrouwd na een aantal jaren. Het schoolkoor en mijn klas waren daar bij. Het was fantastisch om daar te werken en een van de leukste tijden van mijn leven.Ga mijn best doen om veel foto's toe te voegen en hoop veel namen van de trouwe bezoekers van Schoolbank te krijgen. Ik heb ook Nederlands gestudeerd en uiteindelijk lesgegeven aan mavo/vmbo/havo/vwo/gym tot en met de eindexamenklassen. Zie verder mijn profiel

2008, karin bruinsma

gaf les met fr Neynens in klas...

gaf les met fr Neynens in klas 6. We deden musicals samen met mevr.C.Rensen

2006, karin bruinsma

meester van der ven, 2jaar men...

meester van der ven, 2jaar meneer van velzen. wie: thea, lenie snoek, karel v.velsen, marie-josé simons, marijke, anneke smit, annemieke koekenbier, els v beuzekom, stella gomes, danny pieret, ruby enz leuke tijd, schaatsen en zeilen in vinkeveen, leuk met nico en ben van beuzekom nico lang mijn eerste vriendje geweest.

2006, karin bruinsma
?